Upoznajte lajaž: Glavni trend farbanja kose u 2016.

Izvor: Press, 10.Feb.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte "lajaž": Glavni trend farbanja kose u 2016.

Zaboravite na sve tehnike farbanja i senčenja, jer nam je stigao najprirodniji način prosvetljivanja kose.
Foto:B92.net
Nakon balajaž, ponovo nam stiže novi trend koji, prema prvim proračunima i nagađanjima pretenduje da nadmaši popularnost svih dosadašnjih tehnika farbanja. 

Lajaž je najnoviji metod posvetljivanja i senčenja kose koji naglašava naš oblik frizure i deli pramenove >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u glavne sekcije, dok se boja širi i prepliće na samim krajevima kose. 

Tehnički, lajaž je suptilnija verzija ombrea i može se koristiti za stvaranje prirodnih, suptilnih tonova ili jednostavno za osvežavanje kose, kada prirodnoj boji treba malo blistavosti i sjaja. Posebno su bitni sami krajevi kose koji treba da dobiju efekat prosvetljenosti, koja se postepeno gradi i nadovezuje na ostatak kose.

foto: Splash

 
Dobra stvar kod ovog novog trenda je što ga mogu poneti gotovo sve devojke, nezavisno od boje kose. Ako ste plavuša, možete probati efekat sunca u kosi, poput Gigi Hadid, a ako ste tamniji onda lajaž može da prosvetli vaše krajeve poput Lili Aldridž. 

Druge poznate dame koje su već hrabro odlučile da isprobaju novi trend su Miranda Ker, i naravno- kraljica tranformacija Rijane.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.