Umro Denis Tomas, osnivač legendarnog sastava „Kool & the Gang“

Izvor: OkRadio.rs, 08.Avg.2021, 12:55

Umro Denis Tomas, osnivač legendarnog sastava „Kool & the Gang“

Denis Di Ti Tomas, jedan od osnivača čuvenog američkog sastava "Kool & the Gang" preminuo je sinoć. Tomas je preminuo u snu u Nju Džersiju u 70. godini, a uzrok smrti još uvek nije poznat, javlja agencija AP.   Muzičar, originalni član soul-fank i R&B grupe, bio je saksofonista, flautista i perkusionista, a njegov odlazak drugi je za manje od godinu dana koji je pogodio sastav, poznat po hitovima kao što su „Celebration“, „Jungle Boogie“ ili „Get Down on It“, navodi „Dedlajn“.   Prošlog septembra preminuo je još jedan od osnivača grupe „Kool & the Gang“ Ronald Bel u 68. godini.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Preminuo Dennis Thomas, osnivač sastava Kool And The Gang

Izvor: BalkanRock.com, 08.Avg.2021

Jedan od osnivača sastava Kool And the Gang, Dennis Thomas, preminuo je juče u 70. godini života. Prema zvaničnoj izjavi njegovog predstavnika za medije, Thomas je preminuo u snu, 7. avgusta u svom domu u Montkleru (New Jersey). Poznat kao “Dee Tee”, Thomas je bio alt saksofonista, flautista...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.