Ugovarala seks za novac?!

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugovarala seks za novac?!

Tabloidi prenose navodni razgovor starlete i muškarca koji je bio spreman da joj plati nekoliko stotina evra za seks.

Senada Nurkić, starleta i pevačica u pokušaju, opet je glavna tema domaćih tabloida zbog navodne prepiske sa muškarcem koji je želeo sa njom da ugovori seks na osnovu oglasa na Internetu.

Bizarna seks ucena Mace Diskrecije

Na jednom sajtu sa seks oglasima pojavila se objava devojke koja tvrdi da se već devet godina "diskretno" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bavi seksom, da je "poznata ličnost" i da dva sata seksa u apartmanu naplaćuje 500 evra.

"Kurir Stars" objavio je prepisku u kojoj se muškarac (32) koji navodno živi u Holandiji raspituje za uslove dogovora, a devojka iz oglasa mu odgovara da je cena 500 evra, "bez mogućnosti da se koriguje".

List ne prenosi da li je došlo do susreta dogovorenog za taj dan u 19 časova, a Maca Diskrecija se javila na broj iz oglasa?!

"Moraću da promenim broj telefona, znam da su moje fotografije na tom sajtu. To mi neko pakuje. Može to sve da se montira, ne znam, brate, šta da radim, moram da ležim," pokušala je starleta da objasni o čemu je reč.

"Ne bavim se prostitucijom, važno mi je da mi je porodica dobro, sve ostalo me ne zanima," rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.