Udaje se rediteljka Sanja Beštić

Izvor: Blic, 20.Jun.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se rediteljka Sanja Beštić

Srpska rediteljka koja godinama režira na Brodveju prihvatila je bračnu ponudu svog dečka, beogradskog advokata Vladimira Berisavca.

Sanja trenutno boravi u Beogradu gde sprema novi art fjužn projekat čiji je idejni tvorac, a bračna ponuda joj je stigla iznenada u  teškom životnom trenutku, samo dve nedelje nakon što joj je majka preminula posle duge i teške bolesti.

- U teškim vremenima važno je imati podršku. Prava osoba vam pruža ljubav i snagu u tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutcima. Za rođendan sam dobila ponudu koja se ne odbijai i rekla sam : "da"- kaže Sanja.

Inače, Sanja je sa Vladimirom u vezi skoro dve godine, a pre toga se zabavljala sa holivudskim zavodnikom Šonom Stounom, sinom čuvenog režisera Olivera Stouna.

Sanjin poslednji komad na brodvejskoj sceni, o Nikoli Tesli, dobio je odlične kritike, a u njenim komadima su igrali Katarina Radivojević, kao i sin Peđe Mijatovića i Elene Karić, Luka Mijatović, dok su njena verna publika u Americi  Žarko Laušević, Jelena Stupljanin i Zakari Kvinto, zvezda "Igre prestola".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.