UHVAĆENI NA DELU! Kija priznala Slobi: VOLIM TE! (VIDEO)

Izvor: Press, 24.Nov.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENI NA DELU! Kija priznala Slobi: VOLIM TE! (VIDEO)

Nije mogla više!
Od kako je u "Zadrugu" ušla Kristina Kockar više ništa nije isto. Ona se non-stop mota oko svog supruga, a to i te kako smeta njegovoj devojci Luni Đogani. Blogerka se noćas posvađala sa Slobom zbog Kije, a tek ne bi progovorila sa njim kada bi znala za ono što se desilo pre nekoliko dana.



Kada su u ponedeljak bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u redu za kupovinu Kija i Sloba dugo su razgovarali. Bilo je priče o svemu što se desilo, o zajedničkim ljudima koje poznaju, a tom prilikom Radanović je saznao od svoje žene da je blizak član njene porodice u bolnici, što ga je iznenadilo.
Dok su bili u redu, desilo se i nešto što je retko ko primetio. Kija je u jednom mometnu svom suprugu, nakon što je doživela prevaru od njega sa Lunom Đogani, izjavila ljubav. Podsetimo, Kija tvrdi kako je nakon pevača našla novog dečka, zbog čega se Sloba svađao sa ženom.
Volim te! - prošaputala je Kija u jednom trenutku Slobi.
 




Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kija zadala novi udarac Slobi, Luna pobesnela od ljubomore! (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Nov.2017

Strasti u rijalitiju "Zadruga" se ne stišavaju. Naprotiv, Kristina Kija Kockar se na sve načine trudi da zagorča život sadašnjem suprugu, ali i njegovoj devojci Luni Đogani...Ukućani su putem televizora gledali sve ono što nisu mogli da vide do sada, a kamera je zabeležila...Tako su pretežno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.