UEFA naredila – nema više skupih ulaznica

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA naredila – nema više skupih ulaznica

Važna odluka UEFA za novu sezonu! S obzirom na to da smo bili svedoci toga da su pojedini klubovi u UEFA takmičenjima znali da “papreno” dignu cene ulaznica pred velike mečeve, krovna evropska organizacija odlučila je da uvede takozvani “price cap”.
To znači da je klubovima uvedena “gornja granica” za cenu ulaznica koje će naplaćivati gostujućim navijači u Ligi šampiona i Ligi Evrope.
UEFA >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je saopštila da će najveća cena za ulaznice u Ligi šampiona iznositi 70 evra, dok su one u Ligi Evrope nešto jeftinije – 45 evra. Ovo pravilo važiće od 1. kola grupne faze pomenutih takmičenja koja startuju u septembru.
Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin izjavio je da su se na ovaj potez odlučili jer su navijači “osnova igre”, a veruju da će time povećati i posete gostujuće publike.
Ovo je važna vest i za navijače Crvene zvezde i Partizana koji će tokom jeseni gostovati u Londonu, Minhenu i Pireju, odnosno Mančesteru, Astani i Alkmaru, gde će nešto manje novca potrošiti na ulaznice.

The post UEFA naredila – nema više skupih ulaznica appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Sjajna vest za navijače "večitih" stiže iz UEFA!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019

Finansijski aspekt je vrlo važan svim pristalicama svojih klubova...U modernom fudbalu sve je teže stići do karata svog tima u evropskim takmičenjima, pa su se zbog toga mnogi i bunili...Sada je UEFA odlučila da donese meru koja će pomoći i srpskim klubovima u Evropi...Saopšteno je da karte u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.