UCENA: Silovana glumica traži DVA MILIONA ili...

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UCENA: Silovana glumica traži DVA MILIONA "ili..."

Glumica koja je optužila holivudskog producenta Harvija Vajnstina za silovanje, tvrdi da poseduje još informacija o ozloglašenom holivudskom zlostavljaču.

Paz de la Huerta tvrdi da poseduje nove informacije koje se tiču serijskog zlostavljača Harvija Vajnstina, "ali da će ih zadržati za sebe" ukoliko osramoćeni producent pristane da joj isplati dva miliona dolara odštete.

Harvija Vajnstina je optužilo na desetine žena za seksualno uznemiravanje, primoravanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na oralni seks i silovanje.

Producent je u maju ove godine optužen za silovanje, seksualno zlostavljanje, kriminalni seksualni akt i nedolično ponašanje u slučajevima koji se tiču dve žene.

Jedna od žena koja je prijavila Vajnstina za silovanje je glumica Paz de la Huerta, koja tvrdi da poseduje "eksplozivne činjenice o njemu", ali je spremna da ih izostavi iz sudskih dokumenata, ukoliko se nagodi sa zlostavljačem.

Huerta traži dva miliona dolara odštete zbog dva incidenta koja su se odigrala 2010. godine. TMZ piše da glumica neće otkriti "eksplozivne informacije", ali da se one navodno odnose na činjenicu da ju je Vajnstin "vrbovao" kada je imala samo 14 godina.

Glumica takođe tvrdi da je Vajnstinova kompanija "sve znala i ćutala".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.