Izvor: Blic, 29.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novu godinu kroz zvezdanu kapiju

U Novu godinu kroz zvezdanu kapiju

I za sam kraj godine, 'Blic' i 'And Music' su ostavili još jedan poklon. Reč je o ulaznicama za doček 2004, za 'Star Gate 3' u Hali sportova. O 'Astral Projection' smo već pisali, a sada upoznajte 'Alien', tačnije Arija Linkera koji dolazi iz Izraela i koji će takođe nastupiti u Hali sportova. On već 10 godina neumorno stvara, komponuje i producira trens muziku. Brojnim albumima koje je izdao, kao i stalnim nastupima uživo širom planete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sigurno zaslužuje status trens mastera.

Godine 1996. je izdao svoja prva dva miksa, za kompilaciju u izdanju 'Cosmic Communication'. Nakon toga njegova DJ veština izaziva veliku potražnju i slede putovanja i lajv nastupi na svim vrstama mističnih i egzotičnih mesta širom planete. Uz sve to, tvrdi da je imao sreće što živi u Tel Avivu, kao i tada već velike zvezde trens muzike 'Astral Projection', sa kojima je imao prilike da stvara muziku u njihovom studiju, opremljenom najmodernijom tehnikom. Kao rezultat njegovog napornog rada sledi prenatrpan raspored nastupa, reputacija najboljeg trens izvođača i brojna publika koja se iz dana u dan neprekidno povećava. ¸Dakle, ljubitelji trens muzike, telefon 685-186 je danas od 11.00 do 11.10 otvoren za vas. Najbržih deset čitalaca dobiće ulaznicu za doček Nove 2004. u Hali sportova. Uđite u Novu godinu kroz zvezdanu kapiju!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.