Tužilac zahteva da se ispita trudnoća Ana Marije Žujović!

Izvor: Press, 25.Feb.2015, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilac zahteva da se ispita trudnoća Ana Marije Žujović!

Tužilac je juče poslao policiji hitan zahtev za saslušanje Ane Marije Žujović i Vladimira Stanojevića povodom izjava devojke da je od batina izgubila bebu, saznaje „Blic“.
Posle objavljene SMS prepiske i izjave sportistkinje Ane Marije Žujović da je 2. februara kada ju je pretukao muž Vladimir Stanojević imala spontani pobačaj, tužilaštvo je naložilo dopunu istrage. Kako saznajemo, tužilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u ovom slučaju je poslao policiji zahtev za hitna saslušanja Ane Marije i Vladimira kako bi se izjasnili o trudnoći.
- Ana Marija i Vladimir će morati da daju zvaničnu izjavu u policiji, gde će morati da objasne sve detalje trudnoće i kasnijeg pobačaja. Oboje će morati da se izjasne da li su znali za trudnoću - objašnjavaju u tužilaštvu.
Osim saslušanja, Ana Marija će u policiju morati da donese lekarske analize.

PROČITAJTE JOŠ:
KALINIĆ IZBEGAO KRIVIČNO GONJENJE ZA UDES: Evo šta čeka voditelja umesto optužnice!
(FOTO) Evo kako je NADA MACURA izgledala u cvetu MLADOSTI!
Ema Votson demantovala da se viđa sa princem Harijem
   
- Na osnovu te dokumentacije će sa sigurnošću biti utvrđeno da li je devojka u trenutku prebijanja bila trudna, ali i koliko su povrede i stres od prebijanja uticale na spontani pobačaj - ističu u tužilaštvu.
Ukoliko se ovom dopunom istrage utvrdi da su batine Stanojevića uzrok prestanka trudnoće, Stanojeviću će to biti znatno otežavajuća okolnost. Već mu preti i do 5 godina zatvora.
Ana Marija je za „Blic“ rekla da ima dokaze od doktora.
- Imam nalaz ginekologa o spontanom pobačaju. Naravno da ću ga pokazati kada me pozovu iz tužilaštva - kaže za „Blic“ Ana Marija.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROBIJA: Ako je Ana Marija bila trudna, Vladi preti 10 godina zatvora!

Izvor: Kurir, 25.Feb.2015

Tužilaštvo traži od policije da opet ispita bivši bračni par i utvrdi da li je Žujovićeva izgubila bebu jer ju je voditelj brutalno pretukao..Vladimir Stanojević i njegova supruga Ana Marija Žujović, koju je on pre tri nedelje pretukao u njenom stanu na Novom Beogradu, biće dodatno saslušani...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.