Trudna pevačica imala saobraćajnu nesreću

Izvor: Blic, 11.Mar.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna pevačica imala saobraćajnu nesreću

Američka pevačica Sijara, koja je u poodmakloj trudnoći, imala je juče saobraćajnu nesreću.

Ona je upravljala svojim automobilom kada se u nju zakucao drugo vozilo. Srećom, pevačica je prošla bez povreda, a vesti su brzo stigle do njenog supruga Rasela Vilsona, koji je ubrzo stigao na mesto nesreće.

We're told Ciara was clutching her chest and shoulder -- but was walking around and ... https://t.co/i8ijqY7deJ pic.twitter.com/YaLy5PphpK

- Mama i beba Vison su dobro. Bog je dobar - napisao je Vilson nešto kasnije na Tviteru, a potom se i Sijara oglasila i potvrdila da je dobro putem društvenih mreža.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) DRAMA U PORODICI SLAVNE PEVAČICE: Trudna Sijara imala saobraćajnu nesreću

Izvor: Kurir, 11.Mar.2017

...Pevačica je upravljala svojim automobilom kada se u nju zakucao drugo vozilo Srećom, prošla je bez povreda, a vesti su brzo stigle do njenog supruga Rasela Vilsona, koji je stigao na mesto nesreće On se oglasio na društvenoj mreži i objavio da je njegova supruga dobro..Momma Wilson & Baby Wilson...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.