Trčao nag za prostitutkom koja mu je ukrala tašnu

Izvor: Beta, 22.Apr.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trčao nag za prostitutkom koja mu je ukrala tašnu

TULUZ, 22. aprila 2015. (Beta-AFP) - Muškarac star 36 godina uhapšen je u sredu u Tuluzu dok je trčao nag ulicom za prostitutkom koja mu je ukrala tašnu iz jednog hotela, saopštila je policija na jugozapadu Francuske.

Scena se dogodila u sredu ujutro u 6 sati u železničkoj stanici u Tuluzu, navela je policija dodajući da se u početku mislilo da je reč o seksualnom napadu jer se nagi muškarac bacio na ženu kako bi joj oteo tašnu.

Uhapšeni je odmah rekao da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << pitanju kradja njegove tašne i da je zbog toga istrčao nag iz hotela.

"Žena koju ste pustili da ode je prostitutka koja mi je ukrala tašnu sa svim mojim dokumentima", rekao je neimenovani muškarac.

Policija je kasnije uhapsila ženu i pronašla tašnu u kojoj je bilo 500 evra.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.