Tramp proglašen krivim za seksualni napad

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Maj.2023, 08:31

Tramp proglašen krivim za seksualni napad

GS 09.05.2023 21:39
Foto: CNN >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << NJUJORK – Savezna porota na Menhetnu presudila je danas da je bivši američki predsednik Donald Tramp seksualno napao spisateljicu Elizabet Džin Kerol u Sv.
Porota ga je proglasila krivim u građanskoj parnici koju je Kerol pokrenula protiv njega za seksualni napad. Kerol je takođe tužila Trampa za klevetu zbog njegove pojave iz 2022. godine u kojoj je negirala njene navode.
Porota od šest muškaraca i tri žene provela je nešto više od dva i po sata razmatrajući navode Elizabet Džin Kerol da je bivši predsednik Donald Tramp silovao u vlastodršce donjeg veša, a zatvorenom mrežom prošlog veka.
Tramp je negirao optužbe.
Kerol je podnela tužbu prošlog novembra prema državnom zakonu koji je otvorio mogućnost suđenja za seksualni napad sa davno isteklim rokovima zastarelosti.
CNN podseća da se ne radi o krivičnom procesu.
U građanskoj tužbi, porota mora da utvrdi da li je pravni tim tužioca pokazao da je Tramp učinio seksualno nasilje nad Kerol.
Pratite nas na našem Fejsbuk i instagram strana i Tvitter red.

Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.