Tramp nam je pokazao ružnu stranu Amerike VIDEO

Izvor: Mondo, 09.Apr.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tramp nam je pokazao ružnu stranu Amerike" VIDEO

Reper o politici i Donaldu Trampu

Jay Z nije fan predsednika Sjedinjenih američki država Donalda Trampa, pa je zbog toga njegov odgovor na pitanje o rezultatima izbora 2016. godine iznenadio i voditelja Dejvida Letermana i gledaoce.

"Smatram da je to zapravo sjajna stvar. Ono što on tera ljude da rade je da kreiraju konverzacije i da se udružuju i rade zajedno. Jer, ne može se pričati o nečemu što nije otkriveno i poznato javnosti. On nam je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ružnu stranu Amerike za koju smo želeli da verujemo da je više nema, a zapravo je i dalje ovde. I dalje moramo da se nosimo sa tim", istakao je on za specijalnu epizodu emisije "My Next Guest Needs No Introduction".

"Prevario sam je, ali ona ima razumevanja"

U istom razgovoru, Jay Z se dotakao i drugih stvari poput preljube i braku sa Bijonse, ali i dugogodišnjem prijateljstvu i rivalstvu sa reperom Kanijeom Vestom...

Pogledajte kako je odgovorio na pitanje o Trampu:




Izvor: YouTube/Netflix

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.