Top pet frizura koje muškarci vole!

Izvor: Press, 11.Apr.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top pet frizura koje muškarci vole!

Jači pol doduše ne prate trendove, te je malo naklonjeniji klasici, ali odlično zna da proceni šta ženi najbolje pristaje. Kojih je to pet frizura radost za njihove oči i jedva čekaju da ih vide na ženi?! Drage dame, obradovaćete se... frizure su jednostavne, lake i praktične!
1. Opuštene lokne: Ne postoji muškarac koji ne voli na ženi da vidi divne, meke lokne. Jači pol se izjasnio da je najlepše kada devojka ima talasastu kosu, ne previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stilizovanu! Razmrsite prstima svoje lokne i bacite se na zavođenje! 
   
2. Konjski rep: Jednostavan, praktičan, ali i "luksuzan" i prilagodljiv svakoj prilici... jedna od naših, ali i njihovih, omiljenih frizura!
   
3. Niska punđa: Uz efektne minđuše i rolku ili dobru košulju zakopčanu do grla... seksi i sa stilom!
   
4. Natapirana, bujna kosa: Muškarci vole ovakvu frizuru... opušteno i pomalo "raščupano", a opet seksi i elegantno, natapirana kosa (sa merom) prosto mami uzdahe!
   
5. Šiške: Stoje dobro većini žena, "slatke" su i simpatične, a vašem licu daju sasvim novi šmek!
   
Izvori fotografija: tumblr, facebook

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.