Izvor: Blic, 27.Apr.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz nije video ćerku zbog premijere

Tom Kruz nije video ćerku zbog premijere

Mediji su digli frku oko toga što je glumac Tom Kruz odložio posetu svojoj novorođenoj ćerkici, da bi u Londonu promovisao svoj film 'Nemoguća misija 3'. Tom se vadi na to kako mu je supruga Kejti Holms to dopustila. No, već prvim avionom posle premijere kreće u Ameriku da vidi malu Suri.

Ešton Kučer ostao bez svog šou programa

Glumac Ešton Kučer se proslavio ulogom u seriji 'Lude sedamdesete'. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Skoro je na MTV televiziji dobio vlastiti šou 'Punked'. On je imao zadatak da prevari i nasamari popularne ličnosti, međutim oni su svi odreda zabranili emitovanje svojih priloga. Tako je jadni Ešton pred gašenjem svoje emisije.

Bar Rafaeli nova Dikapriova devojka

Fotomodel iz Izraela Bar Rafaeli prvi je model iz Izraela koji se pojavio u čuvenom izdanju 'Sports Illustrateda' s kupaćim kostimima. Ona se skoro pojavila na plakatima širom Evrope, reklamirajući novu erotsku kolekciju 'Tally Weil' uz slogan 'potpuno seksi' . Ona je istovremeno i nova devojka glumca Leonarda Dikaprija.

Razvodi se Džilijen Anderson

Zvezda serijala 'Dosije X', popularna Skali, bila je u braku sa 42-godišnjim rediteljem Džulijanom Ozanom svega 16. meseci. Brak je pred razvodom. To je drugi neuspeli brak za američku glumicu. Iz prvog braka Džilijen ima jedanaestogodišnju ćerkicu Piper. Šta li na to kaže Molder?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.