Izvor: Blic, 01.Feb.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapčević - žrtva skrivene kamere

Tijana Dapčević - žrtva skrivene kamere

Pevačica Tijana Dapčević krenula je u ponedeljak po podne da obiđe svoj novi stan na Autokomandi. Gazda joj je javio da je postavljen parket i stavljena klima, a nestrpljiva Tijana požurila je da vidi kako to sve izgleda. Kada se popela na drugi sprat novosagrađene zgrade, videla je da na vratima njenog stana piše Marković-Helc. U toplom stanu je ugledala mladi bračni par sa bebom kako se baškari. Tijana je ostala bez teksta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali i bez daha. U susednom stanu, na malom monitoru, celu situaciju je pratila ekipa 'Nemoguće misije'.

Skrivene kamere raspoređene po čitavom stanu, ali i hodniku zgrade snimale su sve vreme Tijanu i njen susret sa lažnom porodicom. Devojka sa četvoromesečnim detetom je mlada glumica, a otac je rođak jednog člana ekipe.

Tijana nije mogla da veruje šta joj se dešava. Ubrzo su došli i radnici koji su uneli još nameštaja. To je potpuno poremetilo već iznerviranu Tijanu, te je morala da popije jedan viski. Izašla je u hodnik da zapali cigaru i tu je čoveku iz njenog stana počela da priča kako je već imala neprijatnu situaciju kada su je ispalili za jedan stan i da je neverovatno ovo što se dešava. Muškarac joj je na to odgovorio da je ona poznata ličnost i da verovatno ima para za drugi stan, a da ovaj prepusti njima.

- Ma, ko ima para. Nije tačno, to narodnjaci zarađuju ogromne pare, a ne mi - vadila se Dapčevićeva. Ponovo su ušli u stan, Tijana je telefonom zvala svog muža Milana koji je bio van grada, i sav bes iskalila na njemu. Žena sa bebom u naručju uljudno je objasnila da kako god da se reši ovaj nesporazum, oni nemaju gde da žive, te da će morati da ostanu u ovom stanu. Snalažljiva Tijana humano im je ponudila praznu sobu u stanu gde trenutno živi dok se ne snađu. Pokušala je zatim da smiri celu situaciju igrajući se sa bebom, ali ubrzo joj je bračni par tražio da pokaže ugovor o kupljenom stanu. Ona taj papir nije imala, pa su joj preporučili da zove svog advokata pošto je njihov uskoro trebalo da stigne. Na vratima se ubrzo pojavila mlada pripravnica njihovog advokata i donela 'ugovor' na kome je pisalo 'Nemoguća misija'. Iznenađena Tijana počela je da se smeje.

- Pa ne mogu da verujem. Nadam se da ćete mi ostaviti sav ovaj nameštaj u stanu - našalila se poznata pevačica. Neven Džodan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.