Tereza Kesovija u bolnici zbog sepse

Izvor: 24sata, 12.Dec.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Kesovija u bolnici zbog sepse

Hrvatska pevačica Tereza Kesovija (76) smeštena je u jednu kliniku u Zagrebu zbog sepse.

Kesovija je u bolnici već tri dana, prenosi hrvatska štampa, a sepsu je imala i pre tri meseca kada je ležala u bolnici u Dubrovniku.

- Nedavno sam dobila tešku upalu bubrega, pa se onda uvukla bakterija koja je, na moju žalost, otišla u krv - rekla je tada pevačica kojoj su zbog karcinoma pre šest godina odstranili bubreg.

Takođe, ona je imala i dva tumora u uhu, prenosi Blic.rs.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Tereza Kesovija u bolnici: Ponovo dobila sepsu!

Izvor: Svet, 12.Dec.2014

Pevačica Tereza Kesovija (76) već tri dana je u bolnici, pišu hrvatski mediji.. Tereza je, zbog sepse, smeštena u jednu kliniku u Zagrebu, a to nije prvi put da joj se dogodila ta nevolja.. “Nedavno sam dobila tešku upalu bubrega, pa se onda uvukla bakterija koja je, na moju žalost, otišla u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.