Izvor: 011vodič.com, 12.Feb.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara i Sara uživale u filmu

Glumica i pevačica prve odgledale vrele scene erotske trilogije.
Večeras je u beogradskom “Centru Sava” premijerno prikazan dugo očekivani film “Pedeset nijansi – siva”. Nastao prema planetarnom bestseleru E. L. Džejms, režisera Sema Tejlora Džonsona. U isto vreme film je doživeo svetsku premijeru na Berlinskom filmskom festivalu, ali i bioskopima širom Srbije.

Među poznatima koji su kod nas pogledali film bili su: glumica Tamara Deagićević, pevačica Sara Jovanović, kompozitor Marko Kon sa suprugom Milicom, Tatjana Vojtehovski i Boris Trivan, Danijela Pantić.

The post Tamara i Sara uživale u filmu appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska premijera “Pedeset nijansi – Siva”

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Feb.2015

Glumački par godine Dakota Džonson i Džejmi Dornan prošetali su crvenim tepihom Berlinale International Film Festivalu u Berlinu. Najiščekivaniji film godine “Pedeset nijansi – Siva” napokon je u sredu 11. februara imao svoju svetsku premijeru i to na Berlinale International Film Festivalu....

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Trojka za ekranizaciju „Pedeset nijansi – siva”

Izvor: Politika, 12.Feb.2015

Iako kritičari ukazuju da je radnja filma na trenutke spora i da mu nedostaje tenzija, mnogi hvale to što je filmska priča lišena većih mana koje su opterećivale roman..Dugo očekivani film „Pedeset nijasni – siva”, adaptacija istoimenog romana E. L. Džejms, prikazuje se u svetskim i domaćim...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.