Izvor: Njuz.net, 12.Jun.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksisti najavili protest protiv električnih trotineta

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 12. jun 2019, (Njuz) – Protest taksista zakazan je za danas u centru Beograda od 16 do 18 časova, ali ovog puta taksisti ne protestuju protiv aplikacije CarGo, već protiv prevelike količine električnih trotineta na ulicama glavnog grada.
Kako saznajemo, protest će se održati pod sloganom “Stop trotinetskoj mafiji”.
Prema izjavama predstavnika taksista, krajnje je vreme da država nešto preduzme povodom ove pošasti modernog doba, koja je poslednjih nedelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << preplavila našu prestonicu.
– Državama mora da se stane na put teroru električnih trotinetista. Osim što svojom iritantnom vožnjom ugrožavaju pešake i ostale učesnike u saobraćaju, oni u mnogome smanjuju naš rad. Nekako smo preživeli divlje taksiste i CarGo, ali ako država ne interveniše i spreči električne trotinetiste, naša sudbina će biti zapečaćena  – izjavio je Milan Ivanović iz Pink taksija.
On kaže da je ovo nastavak protesta grupe taksista koji smatraju da gradske saobraćajne inspekcije izbegavaju da primene zakon protiv, kako su naveli, “divljih i potpuno nekvalifikovanih vozača trotineta”.
Ljuba Miodragović
The post Taksisti najavili protest protiv električnih trotineta appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.