Tajno venčanje Jovane i Željka!?

Izvor: S media, 05.Avg.2011, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajno venčanje Jovane i Željka!?

Nakon što su iza sebe ostavili burno proleće, koje su obeležili veridba, raskid i na kraju pomirenje, Jovana Janković i Željko Joksimović napokon su rešili da se venčaju. I to u tajnosti! Uveliko kuju planove za budućnost.

Naime, dugonoga voditeljka Jovana Janković i Željko Joksimović ovo leto >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koriste kako za odmor, tako i za kovanje planova o najznačajnijem danu u životu, koji ih očekuje na jesen. Njih dvoje su punih mesec dana boravili u živopisnim Reževićima kod Budve, u vili koju su iznajmili kako bi imali potpunu privatnost. Pošto pevač ne može bez muzike, on je u kamenoj kući čak improvizovao muzički studio, a uveliko piše i pesme za novi album, prenosi Alo.

Uz sunce, more i riblje specijalitete, pop zvezda se sa svojom verenicom dogovorila i o detaljima predstojeće svadbe. Par je složan u nameri da svečanom činu venčanja prisustvuje samo najuži krug njihovih prijatelja i članovi porodica, ali će to i za njih biti iznenađenje.

Severina i Željko nastupaju u Bečeju

Željko Joksimović: Odličan nastup u Hrvatskoj! (FOTO)

Milo i Sandra Meljničenko na Željkovom koncertu!

Za venčanje će znati samo kumovi, ali oni neće biti upoznati s tim da se planira veselje, da ne bi nekome nešto zucnuli. Venčaće se u prisustvu kumova tajno, a kad stignu gosti, biće svima jasno šta se desilo, ali bez pritiska medija i spekulacija, otkriva izvor tabloida „Skandal“, dodajući da su verenici letovanje nastavili na Mikonosu.

Dakle, Jovana i Željko će se tajno uzeti, a mediji će ih juriti. Možda se ipak predomisle, pa dozvole da se njihovoj svadbi posveti dužna medijska pažnja? Pa nije ljubav bolest da se krije!
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovana i Željko hoće tajno da se venčaju

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2011

Nakon što su iza sebe ostavili burno proleće, koje su obeležili veridba, raskid i na kraju pomirenje, Jovana Janković i Željko Joksimović napokon su rešili da se venčaju. I to u tajnosti!..Naime, dugonoga voditeljka i šarmantni kantautor ovo leto koriste kako za odmor, tako i za kovanje planova...

Nastavak na Vesti-online.com...

TAJNO VENČANJE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA I JOVANE JANKOVIĆ!

Izvor: BezZabrane.com, 05.Avg.2011

Nakon što su iza sebe ostavili burno proleće, koje su obeležili veridba, raskid i na kraju pomirenje, Jovana Janković i Željko Joksimović napokon su rešili da se venčaju. I to u tajnosti! Naime, dugonoga voditeljka i šarmantni kantautor ovo leto koriste kako za odmor, tako i za kovanje planova...

Nastavak na BezZabrane.com...

JOVANA I ŽELJKO PLANIRAJU TAJNO VENČANJE

Izvor: Kurir, 05.Avg.2011

Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Janković ovo leto iskoristili su za odmor, ali i kako bi se dogovorili oko detalja za svadbu koju planiraju na jesen. Složili su se oko toga, da venčanju prisustvuju samo najbliža rodbina i prijatelji, ali će to i za njih biti iznenađenje...Pevač...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.