TUŽNO PRIZNANJE RADE MANOJLOVIĆ “Posle ovoga porodica mi se raspala”

Izvor: Press, 09.Apr.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNO PRIZNANJE RADE MANOJLOVIĆ “Posle ovoga porodica mi se raspala”

Pevačica Rada Manojlović poznata je kao neko ko se zalaže za porodične vrednosti i neguje kontakt sa svojim bližnjima. Njeno rodno Četereže je postalo poznato upravo po njoj i tamo često voli da ode.
Ipak, za vreme praznika, kada su porodice na okupu, sve je podseti na njenu majku Mirjanu koja je mlada preminula.

 
– Bili smo srećna porodica i dan-danas se prisećam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svih tih praznika kada smo bili lepa i srećna porodica. Baš smo bili vezani jedno za drugo. Fale mi Vaskrsi sa majkom. Bili su tako posebni. Nekako se potrefilo da nam se porodica na neki način raspala kada je mama umrla. Ne želim da me ljudi shvate pogrešno, ali tako su se kockice poklopile. Dva meseca od njenog odlaska na onaj svet ja sam se preselila u Kragujevac zbog fakulteta. Nije bilo nje, otišla sam ja. Sve je bilo drugačije. U kući su ostali tata i Maja. Naravno da sam ja koristila svaki slobodan trenutak da dođem i budem sa njima, ali to više nikada nije bilo to- rekla je Rada za “Alo”.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.