TRENER AZ ALKMARA Ne zanima nas remi, treba nam pobeda

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER AZ ALKMARA Ne zanima nas remi, treba nam pobeda

AZ Alkmar je u Beogradu. Tačnije, u Humskoj. Sinoć je odradio i trening. Pre nego što su Holanđani opipali travu u Humskoj, pred predstavnicima medija su se našli kapiten AZ Alkmara i trener. Strpljivo su odgovarali na pitanja novinara iz Srbije.
U četvrtak od 18:55 igraju Bazel – Krasnodar, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.25.
Prvi put igrate u grupnoj fazi Lige Evrope. Čemu se nadate?
Svi se radujemo ovom susretu i nadamo se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da će dobro da prođe grupna faza takmičenja – poručio je na startu konferencije kapiten Tin Kopmajners.
Dolaze navijači iz Alkmara?
Videli smo u Antevrpenu koliko to pizitivne energije može da donese. To je vrlo bitno za nas.
Da li znate da je Partizan kažnjen, da neće biti publike, samo deca do 14 godina?
Mislim da će biti dobra atmofsera. Nama su bitni samo naši navijači. Mislimo da će utakmica biti na nivou i da će sve biti u redu – zaključio je kapiten holandskog tima.
Prisutnima se zatim obratio trener gostiju, Arne Slot.
Dobro poznajemo Partizan, znamo kako igra. Ima jako dobro igrače, talentovane momke, neki od fudbalera su igrali u holandskoj ligi. Znam da je reč o kvalitetnom timu – poručio je Arne Slot.
Ko je favorit u Beogradu?
Očekujemo da Partizan počne fanatično. Zaprvao, očekujemo kopiju meča iz Antverpena, kvalitetnu igru protivnika. Mi ćemo igrati našu igru, što će, nadam se, biti dovoljno za povoljan rezultat po nas.
U Srbiji vlada mišljenje da je Mančester junajtde favorit u grupi, a da su ostale ekipe jednake po kvalitetu.
Slično je mišljenje u Holandiji. Mančester je favorit, nas niko ne gleda kao pretendenta za prvo mesto. Mislim da ostale tri ekipe mogu da se bore za drugu poziciju.
Da li biste bili zadovoljni bodom u meču sa crno-belima?
Ne očekujem da će biti nerešeno. Nama je potrebna pobeda. Očekujem težak meč, kao u Antverpenu, ali sa pozitivnim ishodom po nas – zaključio je trener AZ, Arne Slot.


The post TRENER AZ ALKMARA Ne zanima nas remi, treba nam pobeda appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.