TRAČ KOJI JE ZAPALIO JAVNOST – MARIJA I DŽEJLA U VEZI?!

Izvor: 011vodič.com, 02.Mar.2021, 10:46

TRAČ KOJI JE ZAPALIO JAVNOST – MARIJA I DŽEJLA U VEZI?!

Pevačica Marija Šerifović odgovorila na članke koji danima pune stranice domaćih medija
Pevačica Marija Šerifović nedavno je „spojena“ s prošlogodišnjom učesnicom Grandovog muzičkog takmičenja Džejlom Ramović.
Pojedini mediji su pisali da su dve pevačice stupile u emotivnu vezu, a ovim povodom se, navodno, oglasio i njen otac koji je podržao ćerkin izbor. Sada je Marija Šerifović reagovala na društvenim mrežama i napisala:
„Nisam planirala da komentarišem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sve ove članke koji su preplavili medije u poslednjih 5, 6 dana. Međutim, pošto vidim da su sada počele da se uključuju i izmišljene izjave naših porodica, morala sam da reagujem“, napisala je Marija i dodala:
„Nikada nije bila tajna da se nakon takmičenja između naših porodica rodilo veliko prijateljstvo, koje neće biti završeno zbog bilo čijih sumanutih ideja ili izjava. Postoji nešto što me je jako iznerviralo, nije fer da se mom ocu stavljaju reči u usta, čoveku koji se trenutno nalazi u bolnici i čeka operaciju“.
Mondo.rs

The post TRAČ KOJI JE ZAPALIO JAVNOST – MARIJA I DŽEJLA U VEZI?! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.