TADIĆ PRIČAO ZA HOLANĐANE “Novak je neverovatan, Zidan je moj idol…”

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆ PRIČAO ZA HOLANĐANE “Novak je neverovatan, Zidan je moj idol…”

Dušan Tadić je fudbaler koji je prošle sezone “zaludeo” Holanđane, šokirao navijače Real Madrida, ostavio bez teksta pristalice Juventusa… Srbin je igrač o kome se pričalo, koga su mnogi želeli u timu. On je rešio da ostane u Ajaksu. Kao “nagrada” za vernost, usledila je kapitenska traka.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,05 na pobedu Olimpijakosa protiv Krasnodara u plej-ofu za LŠ.
– Liderstvo je za mene kada saigračima dajete primer svojim radom, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << profesionalizmom, učeći ih da preuzimaju odgovornost u teškim trenucima. Da svakim danom budete sve bolji i da druge činite boljim – rekao je Tadić za holandske medije.
Holanđane je zanimalo šta Tadić misli o Novaku Đokoviću, zemljaku, najboljem sportisti sveta…
Novak je neverovatan! Veoma sam ponosan što dolazi iz moje zemlje, ponosan sam na to šta je sve postigao, na njegov rad, mentalitet. Ako ste gledali nedavno finale Vimbldona, on je pokazao da je sve u glavi. Novak nije igrao najbolji tenis, a ipak je osvojio turnir.
Jasno je kome se Tadić divio kao igraču…
– Zidan je moj idol. Pokazivao je malo drugačije liderske veštine, nije pričao mnogo, ali je radio dobre stvari na terenu. Ceo tim ga je pratio, saigrači su verovali u njega, davali mu loptu….
Srpski reprezentativac nema dilemu ko je najbolji trener – Erik Ten Hag.
On je jedan od trenera koji je imao najviše uticaja na igru, podstiče te da budeš što bolji na terenu. On je u suštini najbolji trener sa kojim sam radio. Ten Hag mi pomaže da napredujem svakoga dana, odmah reaguje na problem, govori šta misli. Sjajan je trener – zaključuje Tadić.

The post TADIĆ PRIČAO ZA HOLANĐANE “Novak je neverovatan, Zidan je moj idol…” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.