Izvor: Blic, 11.Feb.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi bi jedva dočekali ove APSURDNE IZUME!

Bez obzira na izume koji su se u poslednje vreme pojavili kako bi ljudima olakšali život, postoje neke stvari koje bi mnogima koristile, a koje niko do sada nije pokušao da osmisli. Jedna novinarka CNN-a je pokušala da nabroji par apsurdnih izuma koje bi nam verovatno olakšali život.

Mašina za buđenje

Za one kojima je teško da se probude, ovo bi bio idealan izum. Neki prespavaju zvuk alarma, pa im je potreban malo jači budilnik. Zato bi mašina u obliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ruke (ne toliko tvrde, naravno) koja udara spavača sigurno podigla iz kreveta i one sa najtvrđim snom.

Mašina za pranje zuba

Pranje zuba ume da bude naporno i dosadno, ali je neophodno. Mašina za pranje zuba bi bila idealno rešenje. Novinarka CNN predlaže kacigu za koju bi bila zakačena četkica sa rukom robota koja bi se kretala levo-desno.

Mašina za doručak

Posle pranja zuba na redu je doručak. Za lenjivce koje ujutru mrzi da pripreme doručak ova novinarka je pokušala da kreira mašinu, koja će to da uradi umesto njih.

Mašina za seckanje

Jedna od najdosadnijih stvari kod pripremanja obroka jeste seckanje povrća. Zato bi mašina za seckanje uštedela mnogo živaca.

Ranac-frižider

Frižider za poneti bio bi praktična stvar za putovanja. Ali ne onaj koji radi na struju u automobilu, već mini ranac frižirer na baterije. Zvuči praktično, ali teško da je ostvarljivo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.