Švedska fudbalerka odbila Ronaldinja

Izvor: Blic, 27.Avg.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedska fudbalerka odbila Ronaldinja

Švedska fudbalerka Johana Almgren tvrdi da ju je, tokom Olimpijade u Pekingu, zaprosio Brazilac Ronaldinjo, kao i da je odbila njegovu bračnu ponudu jer, kako kaže, već ima dečka!

Dvadesetčetvorogodišnja Johana je za švedske medije ispričala da je svog idola Ronaldinja upoznala u hotelu u Pekingu gde su bili smešteni fudbaleri Brazila i članice švedske ženske fudbalske reprezentacije.

- Kada su oni stigli u hotel, svi smo pojurili da dobijemo autograme. Ronaldinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ignorisao sve Kineze i uputio se pravo prema meni. Pogledao me je u oči i poljubio u ruku. Umalo da se onesvestim - ispričala je Johana i nastavila.

- Kasnije te večeri, zazvonio mi je telefon u sobi i nepoznata osoba mi je na lošem engleskom rekla da zove u Ronaldinjovo ime i prenela mi poziv da dođem u njegovu sobu. Mislila sam da me zafrkavaju koleginice iz reprezentacije, ali kada sam proverila, ispostavilo se da nije u pitanju šala. S još nekoliko drugarica, otišla sam na sastanak s Ronaldinjom.

Budući da Almgrenova ne zna portugalski jezik, a brazilski fudbaler još manje engleski, njih dvoje su se uglavnom sporazumevali pomoću znakova.

- U jednom trenutku, Ronaldinjo se okrenuo prema svom saigraču i rekao mu nešto na portugalskom. Prevodilac mi je zatim objasnio da me je Ronaldinjo pitao da li hoću da se udam za njega! Bila sam šokirana, ali odmah sam odgovorila: „Ne!" - kaže Johana koja je kroz smeh dodala da je jedva smirila svog dečka Adama pošto mu je rekla za sastanak s brazilskim fudbalerom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.