Sve su to ološi, neradnici i šljam! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Jul.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sve su to ološi, neradnici i šljam!" (FOTO, VIDEO)

Prošlogodišnja pobednica rijalitija oplela po "naslednicima"

Pevačica, književnica i prošlogodišnja pobednica rijalitija Zadruga Kristina Kija Kockar, dobila je priliku da prokomentariše finaliste druge sezone istog rijalitija i kratko i jasno rekla:

"Za mene su svi oni ološi, neradnici i šljam ovog društva!".

Koliko zarađuje najplaćenija rijaliti zvezda u Srbiji?

Kockareva, i sama pobednica ovog takmičenja otkriva da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne interesuje ko će krenuti njenim stopama i uzeti 50.000 evra jer "niko od njih ne zaslužuje pobedu", a onda otkrila i šta (ne)misli o Luni Đogani, koja je prošle godine bila drugoplasirana.

Skromno: Ja sam otkriće godine i izgledam FENOMENALNO!

"Ta žena me ne zanima, a nije me interesovala ni onda kada sam bila u rijalitiju i morala da se borim. Ona je za mene sprdnja, a mislim i za celu naciju", rekla je Kija i ponovila:

"U prvoj Zadruzi publika je imala bar jednog normalnog učesnika - mene, a sad ima ološe, neradnike, prostitutke i osobe bez zanimanja".

Pogledajte prilog s Kijom!



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.