Sve se treslo, Miljana vrištala od sreće!

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve se treslo, Miljana vrištala od sreće!

Njih dvoje su se prvo osamili i pričali pored bazena, a posle toga je Filip masirao Miljanu na krevetu. Potom su se njih dvoje osamili u ostavi, gde je Miljana tražila nikotinski flaster.
Međutim, poznato je da je Kulićeva veliki šaljivdžija i da voli da se vrte priče oko nje po Beloj kući, pa je rešila da se našali sa ostalim Zadrugarima. Naime, ona se naslonila na vrata i krenula da simulira intiman odnos. Bila je toliko glasna, da je sve odzvanjalo.
youtube >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << .com/Zadruga Official
S obzirom na to da se već šuška da među njima ima “hemije”, Zadrugari su se šokirani okupili pred vratima ostave.
Filipu je bilo neprijatno te se okrenuo u jednom trenutku ka kameri i poslao poljubac. Pokušao je da smiri Miljanu, ali ona se super zabavljala dok su Zadrugari prisluškivali šta se dešava u ostavi.



The post Sve se treslo, Miljana vrištala od sreće! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

(VIDEO) HOROR! Vladimirov pas napao Miljanu, vrištala na sav glas!

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019

Miljana se tom prilikom prisetila priče o pevaču Mišelu Gvozdenoviću i njegovog psa kojeg je ofarbala u roze kada mu je upala u dvorište.. – Je l’ znaš ti da je Mišel imao ovakvog vučjaka – prisetila Miljana.. I da si ga farbala, znam – rekao je Vladimir.. – Sad ću da uđem – bila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.