Supruga Čekićkinog dečka progovorila o njihovoj veridbi!

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Čekićkinog dečka progovorila o njihovoj veridbi!

A mnogi su čekali šta će Markova supruga Marina reći o njegovoj veridbi s pevačicom.
instagram.com
– Želim im sve najbolje. Marko i ja nismo u kontatku. On nije u kontatku ni sa mnom, ni sa detetom. Nikakav kontakt nemamo. Mi ne pričamo od onog dana od kada je on otišao od nas i ostavio dete. On dete nije video tačno pri meseca! Nije zvao da pita kako mu je dete, gde mu je dete… Nije poželeo detetu ni srećan polazak u školu, niti zna da li mu dete ide u školu – >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << rekla je Marina koja mesecima nema mira i nastavila:
instagram.com/telegraf_jetset
– On ima moj broj telefona na koji može uvek da se javi. Ja njemu nisam ništa uradila, uradio je on meni. Ja nemam razlog da mu se javim. Samo želim da se hitno razvedem, jer ne želim da živim u bigamiji, poligamiji ili kako se već to vodi… A njima želim svu sreću ovog sveta i da što pre postanu roditelji i vide kako je imati decu – rekla je još zakonita supruga.

The post Supruga Čekićkinog dečka progovorila o njihovoj veridbi! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.