Izvor: Njuz.net, 15.Jun.2017, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunce probalo da probudi Vučića, on ga iznenadio

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 15. jun 2017, (Njuz) – Sunce je jutros izašlo malo ranije nego inače pokušavajući tako da probudi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali je ostalo zatečeno kada ga je zateklo na njegovom radnom mestu.
– Stvarno sam pokušalo da izađem pre Vučića i bar jednom ja probudim njega, ali izgleda da je to nemoguće – priča Sunce. – Svoj izlazak sam namerno pomerilo nekih 15-ak minuta ranije od vremena najavljenog u meteorološkoj prognozi i prvo obasjalo prozore >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << njegovog stana. Prvih nekoliko minuta ga nije bilo pa sam bilo uvereno da sam ovaj put pobedilo i da je još uvek u krevetu. Pošto se nije pojavljivao, uperilo sam zrake ka zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu i prilično se šokiralo kad sam ga zateklo na njegovom radnom mestu. Bio je svež, nasmejan i radio je punom parom kao da je spavao danima – postiđeno nam je ispričalo Sunce.
Pored Sunca Vučića su danas probali da iznenade i mladi članovi SNS-a koji su želeli da ga dočekaju na ulazu u zgradu predsedništva, ali je i njih pretekao. Sa ovim mladim ljudima bio je i ministar policije Nebojša Stefanović.
– Spontano smo se okupili kako bismo dali podršku predsedniku Vučiću i njegovom radu. Došli smo u cik zore kako bismo ga sačekali dok dolazi na posao, ali on nas je sve iznenadio kada je otvorio vrata predsedništva i pozvao nas da uđemo. Svi smo bili oduševljeni jer nam je dao priliku da ga posmatramo dok obavlja državničke dužnosti i lično se uverimo da je sudbina Srbije u sigurnim rukama – izjavio je jedan mladi naprednjak.
Kako saznaje Njuz, Sunce više neće pokušavati da probudi Vučića, a večeras možemo očekivati i njegov raniji zalazak jer ga je stigao umor od konstantnog ranog ustajanja pa mu treba vremena da se dobro naspava.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.