Student ogorčen jer roditelji još uvek žive kod njega

Izvor: Njuz.net, 31.Okt.2011, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Student ogorčen jer roditelji još uvek žive kod njega

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Srđanovi roditelji ne planiraju da se odsele iako su oboje zaposleni

BEOGRAD, 31. oktobar 2011, (Njuz) - Student Filozofskog fakulteta u Beogradu Srđan Arsić (26) ogorčen je na svoje roditelje koji, iako su oboje zaposleni i prema njegovim rečima „za srpske prilike imaju sasvim solidna primanja“, još uvek žive u njegovom stanu na Karaburmi.
- Proteklih godina sam bio tolerantniji jer sam smatrao da će u nekom trenutku sami shvatiti da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << došlo vreme da se odsele, ali oni se prave kao da to ne primećuju – otkriva Srđan koji kaže da je dok je imao 20 godina to još i mogao da opravda, ali da sada to postaje veoma neprijatno.
- Ako ovako nastave može se dogoditi da žive kod mene i kada budem imao 30 godina. Ko zna, možda i kad budem imao 35. Šta ako se jednog dana oženim, da li će oni i dalje smatrati da im je ovde mesto – pita se Srđan i dodaje da se njegovi roditelji svesno prave da ne primećuju da su nepoželjni u njegovom stanu, sve zbog njihove potrebe da ga kontrolišu i imaju uvid u njegov život.
- Moji roditelji imaju neku čudnu potrebu da ih zanima sa kim se viđam, kada sam se vratio kući, da li sam bio pijan, da li sam lepo jeo, da li sam se prikladno obukao, i ko zna šta još? Sve ovo mi je smetalo još u srednjoj školi, ali tada sam tada sam preko toga još mogao da pređem jer je tako bilo svima u mom okruženju. Sada je već drugačija situacija, mnogi moji prijatelji žive sami i ovo počinje da me užasno nervira – smatra Srđan koji kaže da ma koliko pokušavao da bude neprijatan i stavi roditeljima do znanja da su nepoželjni u njegovom stanu, oni nikako da tako nešto i prihvate.
- Nedavno mi je jedan prijatelj rekao da bih možda mogao i ja da se odselim, što me je malo zbunilo. Rođen sam u ovom stanu i nikada se nisam selio, dok su se moji već selili po tri-četiri puta, pa bi im ovo lakše palo. Što je još važnije, oboje imaju dobre plate i ne bi im bio velik problem da odvoje 200 evra za neki stan, dok bih ja u tom slučaju morao da nađem neki posao što bi me dosta omelo u planu da do juna očistim treću godinu – kaže Srđan.
Marko Dražić
Ivana Mihajlović
REKLAMA: Knjiga koja će vam savršeno odvraćati pažnju tokom spremanja ispita! Njuz.net predstavlja „Ovo nam možda nije trebalo“

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.