Stotine hiljada netalentovanih pevačica i dalje žive

Izvor: Njuz.net, 26.Jul.2011, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stotine hiljada netalentovanih pevačica i dalje žive

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Ivana Jordan i dalje ne veruje da će neko svojevoljno poslušati neku njenu pesmu

CEO SVET/BEOGRAD, 26. jul 2011, (Njuz) - Ogroman broj prosečnih pevačica svih muzičkih žanrova je i ovog dana, kao i prethodnih, među živima širom sveta, javljaju  izvori Njuza. Stotine hiljada osoba ženskog pola koje se profesionalno bave pevanjem i danas će imati priliku da prave muziku koja nema apsolutno nikakvu umetničku vrednost.
Ni Srbija ne zaostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << za svetom u broju netalentovanih pevačica koje još uvek nisu napustile ovaj svet, pa tako na svakih sto građana naše zemlje dođu tri i dalje potpuno žive pevačice bez ikakvih muzičkih kvaliteta, što odgovara svetskom proseku.
- Broj pevačica koje su i dalje žive a nemaju nimalo talenta da se bave muzikom ili pevanjem samo u Beogradu ovog jutra prevazilazi brojku od petstotina. Teško je dati pretpostavku na nivou cele Srbije jer ima puno neregistrovanih pevačica po kafanama i kupatilima koje su na istom nivou kvaliteta sa bilo kojom pevačicom koju možemo videti u medijima, poput Goce Tržan ili Ane Stanić - kaže profesorka Leposavljević sa instituta za statistiku u Sremskoj Kamenici – Naše su pretpostavke da će nepostojeći talenat u ovim pevačicama živeti još dugo u budućnosti, dokle god su one žive.
Ivana Jordan (32) kaže da ne može da zamisli da će u bliskoj budućnosti napustiti ovaj svet ili prodati makar jedan svoj album.
- Pretpostavljam da bih jednom u budućnosti mogla da napišem pesmu koju će neko poslušati svojom voljom, ali nisam sigurna da će se to uskoro desiti - tvrdi ova lepa estradna zvezda koja ni ovog jutra nije bila u opasnosti da umre od prevelike doze droge, niti pokušala da sebi oduzme život zbog velike patnje kroz koju prolazi.
– Na sreću, nikada nisam previše patila u životu, niti imala nekih psihičkih problema koji bi mogli da prouzrokuju stvaranje iole slušljive pesme - kaže ova lepa pevačica.
Rezultati višemesečnog istraživanja Instituta u Sremskoj Kamenici pokazali su da na skali od nula do Ejmi Vajnhaus, većina domaćih i svetskih pevačica ima talenat na nivou 0.06.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.