Stjuardese pozirale gole da bi dobile plate

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2010, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjuardese pozirale gole da bi dobile plate

Stjuardese aviokompanije “Er Komet“, njih 12, pozirale su gole za kalendar pokušavajući na taj način da pomognu sebi i bankrotiranom preduzeću, jer plate nisu primile od prošlog decembra, kad je bankrot proglašen.

Putem interneta prodato je 1.200 primeraka kalendara po ceni od 15 evra po komadu i to je poslednji pokušaj da se na neki način zaradi novac, jer pojedinci u “Er Kometu“ nisu primili plate i više od šest meseci.

Kompanija je pokušala prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << godine da se izvuče, nudeći jeftine letove za Južnu Ameriku, ali zbog svetske ekonomske krize i manjeg broja putovanja to nije bio uspešan poslovni potez. Procenjuje se da “Er Komet“ poveriocima duguje 160 miliona evra, pri čemu na plate otpada 5 miliona evra.

“Odlučile smo da se slikamo za kalendar zato što ne želimo da društvo okrene glavu od svega ovoga i zaboravi šta nam se dogodilo“, rekla je jedna od zgodnih stjuardesa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.