Izvor: Press, 04.Feb.2019, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan ih razotkrio! Živojinovići se baš opustili

Nakon turneje u Australiji Lepa Brena na porodicom otišla je na Bora Boru gde su se svi maksimalno opustili.
Stefan Živojinović na svom instagramu otkrio je šta njegov otac i brat rade preko dana, a to je vožnja bicikla i treniranje, što znači da ce se u Srbiju za manje od mesec dana vratiti vidno zategnuti i preplanuli.

Kako smo i sami videli Lepa Brena sa svojim suprugom Bobom razmenjuje nežnosti gde god stigne pa čak i u vodi koja je kristalno čista i puna raznih ribica.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŽIVOJINOVIĆI SE ODMARAJU NA BORA BORI: Brena usijala društvene mreže (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Feb.2019, 10:32

Čuvena pevačica Lepa Brena (58) opušta se na egzotičnoj destinaciji sa porodicom, suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Viktorom i Stefanom ČUVENA pevačica Lepa Brena (58) opušta se na egzotičnoj destinaciji sa porodicom, suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Viktorom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.