Šta sve možete očekivati kada se zaljubite

Izvor: Prva.rs, 20.Jun.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sve možete očekivati kada se zaljubite

Postoje dve stvari koje su vas sigurno privukle da se zaljubite. Prva i najčešća je izgled, jer ako vam je neko jednostavno atraktivan ili privlačan, teško je odupreti mu se. Druga, ali jako retka situacija u današnje vreme je da se neko zapravo zaljubi u nečiju ličnost ili harizmu. Bitno je da budete svesni da vas ni najlepša osoba na svetu neće očarati ako uvidite da mu je ličnost nepotpuna, tako da kraju, ipak ličnost pobeđuje.
Svejedno, grozno je zaljubiti se, ako mene pitate >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << jer je dejstvo kratko i uzročno posledično. Razmislite da li je zapravo normalno da se dve, tri nedelje osećate fantastično, kao da letite po oblacima, te je svaka vaša misao o jednoj osobi, svaki predmet vas podseća na jednu osobu, svaka ulica, glas... To i nije baš normalno morate da priznate. Najstrašnije je kada vas ta osoba ostavi i slomi vam srce, a uvek postoji ta mogućnost. Potom ćete jedno tri meseca jesti sladoled u zatvorenoj mračnoj sobici. Ne, hvala ako mene neko pita.
Zašto se mučimo i pretvaramo u mazohiste? Svi mi volimo taj prvi talas emocija i ne mislimo na posledice koje će doći posle tog talasa. Doduše niko i neće na njih pomisliti, svi će sanjariti o slavljenju godišnjice, neki će fantazirati o braku i pravljenju porodice u dalekoj budućnosti. Što je sve normalno jer vam je ta osoba trenutno epicentar svih radnji i svog postojanja.
Neki će promeniti i stil oblačenja da bi bili kompatibilniji sa svojom drugom polovinom. Možda će preći i preko svog dugogodišnjeg stila muzike, jer se dešava da zakleti metalci počnu da slušaju najkomercijalniji pop samo zato što njihov partner obožava tu muziku.
Pošto ste zaljubljeni, učenje naravno otpada. Zamislite taj horor, imate test sutra i to prvi čas, a vi takli niste knjige. Zašto? Rećiču vam, jer ste se dopisivali ceo dan sa vašim partnerom ili ste sanjarili o vašoj ne toliko realnoj budućnosti. Obiće vam se to o glavu kada dođete na fakultet i shvatite da vam nedostaje par bodova koje biste imali da se nista BAŠ tada zaljubili do ušiju!
Ovim je već dovoljno potvrđeno da sve simptome koje ćete imati za vreme zaljubljenosti mogu samo negativno da utiču na vašu ličnost i dalju budućnost. Sada znate šta možete da očekujete, ali i kada se bude desilo sve ovo će vam biti nebitno jer ćete biti isuviše zaljubljeni da biste brinuli o bilo čemu drugom.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.