Šta muškarci zaista najpre primete na ženama?

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Sep.2023, 15:31

Šta muškarci zaista najpre primete na ženama?

Šta muškarci prvo primete na ženama? Ovo je pitanje staro vekovima
Ako ste se ikada zapitali šta muškarci prvo primećuju na ženama ili šta momci smatraju seksipilnim, već znate – svaki od njih ima svoje preferencije. Neko najpre pada na osmeh, neko na zgodnu zadnjicu, a treći na glas – baš kao i mi. Pa, kako onda odrediti  listu i reći: ovo muškarci prvo primećuju na ženama.
Zašto je prvi utisak važan? Kada upoznate nekog posebno zgodnog stranca, prvi utisak >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je sve. On vas ne poznaje, kako drugačije da privučete pažnju?
Znamo da svi kažu da prvi utisak nije bitan. Ali kada nekoga upoznajete, on je bukvalno sve što imate. Nekoliko minuta da pokažete sve svoje kvalitete.
Prvi utisci: Šta muškarci prvo primete na ženama? Koliko god da je tužno što nas procenjuju na osnovu našeg izgleda, svet tako funkcioniše. Možete odlučiti da ne igrate ovu igru, ali to bi bio stvarno jedinstven eksperiment.
Osmeh Osmesi čine da se svet okreće. Ako je zaista zainteresovan za vas, primetiće sve o vašem osmehu, od vaših rupica na obrazima do načina na koji grizete usnu. Nasmejana devojka je zadovoljna, ima razloga za radost, ispunjena – evo šta sve muškarci iščitavaju iz jednog jedinog osmeha!
Oči Vaše oči su prozori u dušu, tako da nije iznenađujuće što je ovo jedna od stvari koje muškarci prvo primete na ženama. Zaista ne radite ništa dobro ako izbegavate kontakt očima. Slobodno se osmelite!
Kosa Osim ako se ne sastajete usred prašume, on će sigurno primetiti vašu kosu. Vaša kosa je jedna od najatraktivnijih stvari u vezi sa vama. I da, činjenica je – muškarci preferiraju dugu kosu, ali to ne znači da će vas otpisati ako nosite kratku frizuru.
Miris Momci primećuju sve na devojci, čak i stvari koje se ne mogu videti. Baš kao što devojke privlače momci kada dobro mirišu i doteruju se kako treba, isto važi i za momke! Međutim, vaš parfem ne bi trebalo da bude prejak, jer to odbija. U stvari,  momke više uzbuđuje vaš prirodni miris.
Stil Ispostavilo se momci možda ne poznaju kreatore i modni trend, ali ukupan stil im mnogo govori o ženama. Da li ste aktivne ili pre devojka za zabavu, da li obraćate pažnju ili ne, leži li u vama pritajena buntovnica – sve ovo se čita iz ličnog stila.
Zubi Loši zubi su siguran znak loše higijene. Možda si najzgodnija devojka na planeti, ali ako imaš loše i umrljane zube – kraj je priče. Vaši zubi su prva stvar koju primećuje kada se nasmejete i šalju jasnu poruku o tome kako se brinete o sebi.
Telo Možda vam se čini površno, ali vaše telo je jedna od prvih stvari koje muškarac primeti. Momci primećuju ženska tela. Dakle, ako imate sjajne noge, obucite kratku suknju. Ako imate sjajne grudi, obavezno pokažite svoj dekolte. Istaknite svoje prednosti i sigurno ćete privući pažnju.
Koža Pored  zuba i mirisa, vaša koža je još jedan pokazatelj vaše lične higijene.  Zdravlje i nega vaše kože su investicija jer pokazuju kako možete da se brinete o sebi.  Ne morate imati kožu nalik staklu, ali barem imate pristojnu kožu koja izgleda dovoljno atraktivno. Takođe, koliko šminke imate, takođe igra ulogu. Većina momaka ne ceni teške slojeve šminke.
Ličnost Ovo je pod pretpostavkom da ima hrabrosti da dođe i razgovara sa vama, naravno. Na isti način na koji vi odbijate snobove i arogantne momke, muškarci nisu zainteresovani da jure ženu čija im se ličnost (ili ono što o njoj pomisle da znaju) ne dopada.
Antonio Guillem/istock/gettyimagesplus


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.