Šta kaže Mimi Oro o seksu sa poznatima?

Izvor: 011vodič.com, 18.Feb.2015, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kaže Mimi Oro o seksu sa poznatima?

Starleta Milica Mimi Živanović, javnosti poznatija kao devojka koja je na pitanje koja je najveća ptica na svetu rekla “oro”, i koja je nedavno uhapšena zbog elitne prostitucije, otkriva da li je imala poznatih “klijenata”. Iako nikada nije priznala da se bavi “najstarijim zanatom”, istraga je pokazala da je nekolicina devojaka, koje su uhapšene zajedno sa Mimi Oro, pružale usluge brojnim javnim ličnostima.
Čak se spominje ime i reprezentativca Nikole Maksimovića, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je, navodno čak pozvan na saslušanje u slučaju elitne prostitucije.
Sada Mimi otkriva sa kim je, ili nije spavala …
– Nikada nisam spavala sa sportistima, pevačima, glumcima – rekla je starleta “Informeru”.
– Ako nekad budem imala odnose sa nekim ko je poznat, javiću vam – dodala je Mimi.
Milica je rekla i da je sretala sportiste u noćnim izlascima, ali …
– Svi su mi lepi, ali tada me nisu startovali jer sam imala dečka.

The post Šta kaže Mimi Oro o seksu sa poznatima? appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.