Šta je ovo palo na Rusiju?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2012, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je ovo palo na Rusiju?

Meštani sibirskog sela Otradnenski tvrde da je nepoznati metalni cilindar pao s neba, a ruski stručnjaci pokušavaju da odgonetnu o čemu se radi. Metalni predmet težak je oko 200 kilograma i visok dva metra, a meštani su ga posle pada dovukli kroz sneg u selo.

Predmet se trenutno nalazi pod policijskom kontrolom, jer je sve više znatiželjnih počelo da obilazi misteriozni objekt.

Ruska svemirska agencija Roskosmos tvrdi da se ne radi o predmetu povezanom sa svemirskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tehnologijama. Konačan zaključak će biti donet pošto stručnjaci detaljno prouče predmet koji baš i ne podseća na NLO.

Ruski mediji prenose da je taj objekat navodno pao još u decembru, ali da su tek prošle nedelje obavestili policiju koja je javila Moskvi. U policiji kažu da su dobili naredbu da preuzmu predmet i da ga čuvaju dok neko ne dođe i preuzme ga. Utvrđeno je da je objekat delimično napravljen od titana.

Juri Bornjakov iz kancelarije za spasavanje u okrugu Kujbiševski kaže da nije bilo nikakvog zračenja iz metala. Početne teorije da je u pitanju deo rakete ili satelita koji je pao u Kazahstanu su opovrgnute.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.