Popis slonova u Sri Lanki

Izvor: Beta, 12.Avg.2011, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popis slonova u Sri Lanki

NACIONALNI PARK MINERIJA, 12. avgusta 2011. (Beta-AP) - Hiljade dobrovoljaca i zaposlenih u ministarstvu za zaštitu prirode Sri Lanke učestvuju u prvom nacionalnom popisu slonova koji žive u divljini.

Popisivači kojih ima oko 4.000 zauzeli su položaje na vrhovima drveća u blizini pojilišta i drugih vodenih punktova na više od 1.500 lokacija gde se slonovi okupljaju.

Ministarstvo je saopštilo da trodnevni popis treba da pomogne vladi da donese plan za zaštitu slonova. Neke grupe za zašititu prirode, medjutim, odbile su da učestvuju u akciji i tvrde da je to samo dimna zavesa koja treba da omogući da se u zatočeništvo odvedu i pripitome slonovi koji žive u divljini.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popis slonova u Sri Lanki

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2011

KOLOMBO - Hiljade dobrovoljaca i zaposlenih u ministarstvu za zaštitu prirode Sri Lanke učestvuju u prvom nacionalnom popisu slonova koji žive u divljini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Popis slonova u Šri Lanki

Izvor: Blic, 13.Avg.2011, 00:40

Hiljade dobrovoljaca i zaposlenih u ministarstvu za zaštitu prirode Šri Lanke učestvuju u prvom nacionalnom popisu slonova koji žive u divljini. ..Popisivači kojih ima oko 4.000 zauzeli su položaje na vrhovima drveća u blizini pojilišta i drugih vodenih punktova na više od 1.500 lokacija gde...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.