Srbija uskoro ekonomski uspješna zemlja

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija uskoro ekonomski uspješna zemlja

BEOGRAD - Srbija će uskoro biti ekonomski uspješna i prosperitetna zemlja, rekao je srpski premijer Aleksandar Vučić u razgovoru sa opunomoćenikom Ministarstva spoljnih poslova Nemačke za jugoistočnu Evropu, Tursku i zemlje EFTA Ernstom Rajhelom.

Obostrano je konstatovano da je Srbija ostvarila vidan napredak na putu ka EU i izraženo je očekivanje da će proces integracija, iako težak i složen, biti uspješno okončan.

Vučić je upoznao sagovornika o usvajanju reformskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zakona, dok je Rajhel pozitivno ocijenio ulogu Srbije i njenog premijera u jačanju regionalne saradnje i unapređenja stabilnosti jugoistiočne Evrope - saopšteno je iz Vlade Srbije.

Tema susreta bila je i Konferencija zapadnog Balkana održana u Berlinu u avgustu ove godine, pri čemu je posebno naglašen značaj potencijalnih infrastrukturnih projekata i osnivanje Asocijacije mladih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.