Srbija – Turska za evropsko zlato u Ankari

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija – Turska za evropsko zlato u Ankari

U finalu Evropskog prvenstva za odbojkašice u nedelju od 18.30 igraće Srbija – Turska. Naša selekcija brani titulu od pre dve godine kada je u Bakuu pobedila Holandiju sa 3:1.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Izabranice Zorana Terzića su u polufinalu slavile protiv Italije sa 3:1, dok je istim rezultatom domaćin šampionata Starog kontinenta pobedio Poljsku – 25:17, 25:16, 14:25, 25:18 pred više od 10.000 vatrenih Turaka u prestonici.
Ove dve reprezentacije odigrale su već jedan meč u grupnoj fazi u Ankari i tada je Srbija pobedila posle četiri seta. Naša reprezentacija je favorit, ali neće biti lako proitiv izabranica italijanskog stručnjaka Đovanija Guidetija. Turkinje su tri igračice imale 10 i više poena. Najbolja je bila Eda Erdem sa 17 poena, Hande Baladin je sakupila 16, a Kubra Akman 12. Kod Poljakinja najefikasnija je bila korektorka Malvina Smaržek sa 18 poena.
Srbija ima svih osam pobeda na šampionatu, dok su Turkinje jedini poraz doživela baš protiv naše selekcije prošle nedelje u Ankari. U borbi za bronzu u nedelju od 16 časova igraju Italija i Poljska.

BRAVO, ŠAMPIONKE Srbija u finalu EP, u nedelju za novo zlato


The post Srbija – Turska za evropsko zlato u Ankari appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiju čeka 12.000 protivnika u borbi za zlato

Izvor: MozzartSport.com, 07.Sep.2019

Srpske odbojkašice će u borbi za odbranu evropskog zlata sutra u finalu kontinentalnog prvenstva igrati protiv domaćina Turske od 18.30 časova. To je epilog današnjih polufinalnih mečeva. Posle pobede Srbije nad Italijom, i domaća selekcija je uspela da se plasira u finale. Turkinje su u frenetičnoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

SRBIJA – ŠPANIJA (UŽIVO) Jokić kao Bogdanović!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 14:12

Naša košarkaška reprezentacija igra poslednji meč druge faze Svetskog prvenstva protiv selekcije Španije. Dve ekipe pokušaće pobedom da dođu do prvog mesta u grupi i tako sebi olakšaju put ka finalu Mundobasketa.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.