Spavala sam sa šefom mog muža da bi on dobio unapređenje.

Izvor: 011vodič.com, 30.Nov.2020, 11:15

Spavala sam sa šefom mog muža da bi on dobio unapređenje.

Nikada neću moći da mu otkrijem užasnu tajnu…
Moj muž Zoran i ja smo grcali u dugovima, jer smo otplaćivali rate za stan, a on je uporno menjao poslove, pokušavajući da nađe bolju poziciju. Osim toga, morala sam da idem na porodiljsko.
Pomislili smo da će biti bolje kada se zaposlio u komercijali jedne renomirane firme, ali ispostavilo se da je to veoma loše plaćen posao. Uplašila sam se da ćemo morati da pozajmimo pare od mojih roditelja. To je bio jedini način da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izgubimo stan na odličnoj lokaciji u Beogradu i da postanemo beskućnici.
Sledećih šest meseci, moj muž je radio kao konj, i to nije bilo dovoljno da zaradimo koliko nam je potrebno. Na sreću, dobio je još jednu ponudu za unapređenje. Na toj poziciji bi dobijao platu i bonuse koji bi nas spasili dugova i kredita. I ne samo to, mogli bismo da letujemo na luksuznim lokacijama i da kupimo nov automobil. Razumite me, bilo je veoma važno da Zoran dobije taj posao. Bio je dovoljno dobar i radio je kao crnac, ali problem je bio u tome što je još bio nov u firmi, što mu se računalo kao minus.
Zoran se uredno prijavio na poziciju i poslao svoju biografiju, a nedugo zatim izašli smo na zajednički ručak sa njegovim kolegama. Momci su se opustili da proslave kraj uspešne godine, a poveli su i nas, žene i devojke, da se malo proveselimo.Nisam izašla u provod otkad sam se porodila, i malo sam preterala sa pićem.
Noć je bila duga i vesela. Zoran je otišao u separe da nastavi da pije sa svojim kolegama i prijateljima. A ja sam u jednom trenutku osetila nečiju ruku kako klizi niz moja leđa. Kada sam se okrenula, ugledala sam načelnika Zoranovog odeljenja. Njegov šef, Ivan, se nagnuo i nežno mi prošaputao u uvo: „Ti si veoma privlačna žena“. Nisam znala šta da kažem. Nisam čak bila sigurna da li se šali, pa sam se samo nasmejala. Međutim, on je nastavio da šapuće: „Magda, znam da ti i Zoran imate problema sa novcem. Ja mogu da pomognem“.
Upitala sam kako, a on je rekao: „Izabrali su drugog čoveka za poziciju za koju se Zoran prijavio. Ali, ti znaš da ja mogu da izaberem koga god hoću i voleo bih da to bude tvoj muž“. Čekala sam nestrpljivo da vidim šta će mi ponuditi. Obgrlio me je oko struka i rekao: „Posmatram te celu noć. Želim da vodim ljubav s tobom“.
Pre nego što sam uspela da ga opsujem, on mi je stavio prst na usne.
„Nemoj još da kažeš ne. Samo razmisli šta bi unapređenje značilo za Zorana.Provedi jednu noć sa mnom i budi bez brige, sredićemo to. Razmisli“. Zatim je otišao.
Bila sam u šoku i razmišljala sam šta mi se to dogodilo. Na kraju sam Zorana odvukla kući. Čim sam se otreznila i shvatila šta mi je njegov šef ponudio počela sam da mozgam: da li je dugoročna finansijska sigurnost dovoljan razlog da prevarim mog muža? Da li je to uopšte prevara, ili žrtva? Oboje bismo imali koristi od toga.
Kada smo sutradan ponovo pričali o njegovom unapređenju i kreditima, prelomila sam i shvatila šta moram da uradim.
Jednog dana, kada je Zoran otišao na posao u imeniku sam našla Ivanov telefon. Pozvala sam ga i rekla sam mu da će dobiti ono što je tražio za unapređenje. Dogovorili smo se da se nađemo u jednom motelu. Ubrzo sam tom sredovečnom, proćelavom čoveku dala moje telo da mu čini šta mu je volja.Pod uslovom da ispuni svoj deo dogovora.
Kada sam izašla iz te sobe i motela, sedela sam u kolima sat vremena i plakala. Da li sam uradila pravu stvar? Šta ako me je šef Ivan slagao? Nekako sam smogla snage da upalim motor i krenem prema kući i tada je zazvonio je telefon. Bio je to Zoran. Od stida nisam mogla da razgovaram sa njim, ali kada je pozvao i treći put, javila sam se. Bio je veoma uzbuđen i rekao mi je da od ponedeljka počinje da radi na novom i mnogo boljem položaju. Bili smo spaseni. Ponovo sam zaplakala, i to su bile suze radosnice pomešane sa suzama kajanja i srama. Da, bili smo spaseni. Ali, po koju cenu?
Uskoro se pokazalo da je moj Zoran jedan od najboljih radnika u preduzeću. Zarađivao je bonuse koje nije mogao da sanja na staroj poziciji. Ali, svaki put kada se pohvali kako je uspešan na poslu, ja ne mogu da ga gledam u oči od stida. Zato što nikad ne mogu da mu otkrijem užasnu tajnu o tome kako je uopšte uspeo da se zatekne na tom poslu.



The post Spavala sam sa šefom mog muža da bi on dobio unapređenje. appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.