Izvor: Blic, 25.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou 'Deal or no deal' na Televiziji B92

Šou 'Deal or no deal' na Televiziji B92

Jedan od najgledanijih kvizova na planeti 'Deal or no deal' (kod nas 'Uzmi ili ostavi') emitovaće se ovog proleća na kanalu B92 u produkciji 'Emotiona'. Osim ove emisije, gledaoci će na malim ekranima imati priliku da ponovo gledaju kviz 'Ruski rulet', najnoviji šou 'Jedan protiv sto', a uskoro će se pojaviti i najnovija televizijska stanica 'Emotion - piratska TV'.

'Uzmi ili ostavi' kviz je u kojem možete neizmerno da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obogatite, kao i da potencijalno bogatstvo 'prodate' za minimalnu sumu. U igri su 22 zapečaćene kutije u kojima se nalazi određeni novčani iznosi koji nisu poznati ni voditelju, ni učesniku, kao ni bankaru koji navodi takmičara da svoju kutiju proda za što manju sumu. Kutije se otvaraju u nekoliko krugova, nakon čega takmičar saznaje koliko je novca u svakoj i da li mu je bogatstvo možda izmaklo za dlaku.

U kvizu 'Ruski rulet', koji će na 'Pinku' voditi Dragan Marinković Maca, takmičar kroz četiri runde okušava svoje znanje, sreću i strategiju, a svaki netačan odgovor nosi rizik da izgubite tlo pod nogama.

U najnovijem kvizu 'Jedan protiv sto' takmičar odgovara na pitanja iz opšte kulture, pri čemu bira da li želi da uzme osvojeni novac ili da se bori protiv stotine takmičara. Odabirom druge opcije, takmičar je sve bogatiji ako su odgovori protivnika netačni i tako ih eleminiše, a može sve i da izgubi... Još nije poznato na kojoj TV stanice će se emitovati ovaj kviz.

'Emotion - piratska TV' kontra je televizijama koje žele da se ulizuju određenoj ciljnoj grupi. Ovo je format u kojem učestvuju šest mladih ljudi koji će svojim pitanjima, koja udaraju pravo u glavu, kreirati smelu, zabavnu i inovativnu televiziju. Produkcija 'Emotion', se takođe odvažila da u ovoj godini stane iza svojih prvih sitkoma koji će biti rađeni po vrhunskim scenarijima, a o kojima će se više znati uskoro.

M. Radojković Poznati u kući 'Velikog brata'

Početkom maja će na B92 krenuti mesec dana 'Velikog brata' sa poznatim ličnostima. Sva pravila 'Velikog brata - poznati' ista su kao pravila originalne verzije, sa tom razlikom što će učesnici rialitija biti poznate ličnosti, kamere neće biti postavljene u toaletu, niti u tuš kabini, a šou će trajati mesec dana. U ovom šouu u svetu do sada su učestvovale mnoge zvezde poput Denisa Rodmana, bivše žene Silvestera Stalonea, Kena Rasela, Trejsi Bigam i mnogih drugih. Glasanje u finalu

Od 12. oktobra do noći uoči Nove godine, kako statistike pokazuju, za finaliste 'Velikog brata' glasalo je skoro pola miliona ljudi. Za pobednika Ivana Ljubu glasao je 243.341 gledalac, dok je za finalistu Edina Kolendu glasalo oko 121.033 gledalaca. Inače, finale 'Velikog brata' jedna je najgledanije četiri emisije u Srbiji prošle godine, a po istraživanjima 'AGB reporta' pratilo ju je 2.775.806 vernih gledalaca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.