Sonja i Nikola Lazetić odložili svadbu!

Izvor: S media, 03.Sep.2012, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja i Nikola Lazetić odložili svadbu!

Iako su još proletos odlučili da 9. septembra izgovore sudbonosno da i pred Bogom, a potom u svom restoranu naprave gala slavlje, poznati par je zbog brojnih obaveza odlučio da odloži svadbu.

- Iako su se venčali 20. decembra prošle godine pred matičarem, oboje su imali veliku želju da se venčaju i u crkvi i prirede slavlje. Međutim, zbog brojnih obaveza i odmora u Grčkoj sa kojeg su se nedavno vratili shvatili su da neće stići sve da organizuju, pa su ceremoniju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odložili za proleće, rekao je neimenovani izvor.

Sonja se još uvek nije na svom omiljenom Tviteru oglasila u vezi sa ovom informacijom.

*** Saznajte ko je pobednik prve epozode rijalitija "Prvi kuvar Srbije"

*** Ana Nikolić oduševila kolege u "Prvom kuvaru Srbije"

*** Ko je Severinina naslednica: Još jedna pevačica snimila pornić na jahti

*** Kao "crna udovica": Pevačica šokantnim izdanjem iznervirala svet, pogledajte

Izvor: S media/Press, Foto: Twitter

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sonja i Nikola odložili svadbu za proleće

Izvor: CrveniTepih.com, 04.Sep.2012, 00:10

Bivši fudbaler Nikola Lazetić i njegova supruga, vlasnica restorana „Šeher” Sonja Marić, odložili su crkveno venčanje i svadbenu žurku za proleće Iako su još proletos odlučili da 9. septembra izgovore sudbonosno da i pred Bogom, a potom u svom restoranu naprave gala slavlje, poznati par...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.