Šokantna istina o hrvatskom turizmu

Izvor: Dzungla.org, 24.Avg.2011, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantna istina o hrvatskom turizmu

Jezivi foto-dokumenti i komentari turista koji su ovog leta bili na Jadranu - i verovatno se više neće vratiti.

Ah… U hotelskoj sobi očekivali ste klimu? Ma biće dobar i ventilator. I cena je prava sitnica: dvadeset kuna na dan (2,5 evra).
Možda ste se nadali frižideru? Pa šta biste sve hteli za 162 eura po noćenju?
I lepu sobu, i klimatizaciju, i pogled na more, i čiste dušeke.
Zapravo, sve ono što ste videli na slici. Sve što je vrištalo iz šarene >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << brošure, s kompjuterskog ekrana, iz turističkog kataloga.
U redu, niste naivna budala koja je očekivala da će baš sve biti kao u reklami. Ali niste ni budala koja će preko svega preći.
Nažalost, pomirite se s onim što ste dobili. A olakšanje pronađite na internet stranici tripadvisor.com.
Ovo je mesto gde takvi poput vas: prevareni, razočarani, opljačkani i gnjevni preuzimaju stvar u svoje ruke i objavljuju iskrene kritike o hotelskim iskustvima.
Istina, ima mnogo onih kojima su se ispunila očekivanja, ali tu je i ceo katalog raznovrsnih hotela koje vam baš niko od posetilaca ne bi preporučio.
I to s fotografijama.
Oh… itekakvim fotografijama!
Ne, nisu to ulepšane slike kakve se mogu naći u onim istim ušminkanim brošurama, nego “prave fotografije” koje su snimili gosti, u sobama u kojima su spavali, u hotelskim restoranima gde su jeli.
Fotografije možete pogledati ovde: http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/sokantna-istina-o-hrvatskom-turizmu
(Izvor: B92, Jutarnji List)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.