Slučajno se otkrila: Ponovo u drugom stanju?!

Izvor: Mondo, 28.Jun.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučajno se otkrila: Ponovo u drugom stanju?!

Da li se to Kajli Džener slučajno "izletela" da je opet trudna?

Na video snimku koji je objavila Kloi Kardašijan putem Instagrama, povodom svog 35. rođendana, čuje se glas, navodno Kajli Džener koja izgovara da je je opet u drugom stanju.

Na klipu objavljenom na Kloinoj društvenoj mreži u prvom planu je sto sa kolačima i dekoracijom povodom njenog rođendanskog slavlja, a u jednom trenutku se u pozadini čuje glas, koji izuzetno pdseća na mladu Kajli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako saopštava prisutnima "Trudna sam".

Kajli je u aprilu, za 28 rođendan svog dečka repera Travisa Skota, oduševila fanove objavivši video putem kog mu poručuje "Hajde da se zezamo i napravimo drugo dete".

Da li je poznata lepotica bila ozbiljna ili se samo šalila?

Kajli i Trevis su već ponosni roditelji male Stormi, koju su dobili prvog februara 2018. godine.

Napljuvao Kajli Džener: "Hvalila se koliko je bogata"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.