Slojevito odevanje: 4 stilska trika da izgledate kraljevski i skupo

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 23:30

Slojevito odevanje: 4 stilska trika da izgledate kraljevski i skupo

Slojevito odevanje je nužno u zimskom periodu, a ako želite da izgledate moderno i skupo primenite glavne trikove modnih stilista.
Hladni zimski dani iziskuju najtopliju odeću i obuću. Ali čak i ako ledena jutra i putovanja na niskim temperaturama zahtevaju džempere i kapute, postoji nekoliko stilskih trikova koje možemo primeniti kako bismo izgledali skupo i moderno. Urađeno kako treba, nanošenje slojeva garderobe za hladne dane može biti majstorska klasa multifunkcionalnog oblačenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Evo kako da se krećete kroz umetnost nanošenja slojeva ove sezone.
Slojevito odevanje: Trikovi zlata vredni 1. Otmena jednostavnost Najlakši način da osnovni komadi garderobe izgledaju efektno je stilizovanje. Zamislite udobnu košulju ispod pletenog prsluka i  dobili ste idealan, trendi autfit i za kancelariju i za neobavezni izlazak. Uparen s širokim pantalonama i udobnom jaknom, ovaj autfit odaje minimalističke vibracije 90-ih, posebno kada je uparen sa šik kožnim aksesoarima. Autfit u kojem ćete izgledati skupo.
2. Suknja preko pantalona Zimsko odevanje obično podrazumeva teške tkanine i debele džempere, ali slip haljina može dodati hladan šarm slojevitoj odeći. Nosite je uz crne neprozirne hulahopke i čizme za lak prelazak sa toplog na hladno ili je uparite s velikom bomber jaknom i širokom trenerkom.
Rolka ispod bilo čega Ovo je vrhunski stilski trik iz 90-ih: nosite rolku ispod bilo čega, ali posebno košulja i velikih jakni. Trik za postizanje ovog izgleda je ulaganje u super tanke, kvalitetne tkanine koje ne izgledaju previše glomazne ispod košulja ili blejzera. Upotpunite izgled pantalonama širokih nogavica i vunenim kaputom za hladan zimski dan.
Različite teksture u istim tonovima Monohromatski autfit od vrha do dna odiše samopouzdanjem i sofisticiranošću uprkos tome što ga je relativno lako stvoriti. I dok je za crveni total look potrebno mnogo hrabrosti za nošenje, druga omiljena nijansa sezone – neutralnija siva – manje je zastrašujuća opcija za eksperimentisanje. Uparite udoban džemper sa vunenom maksi suknjom, a zatim nabacite kardigan od kašmira. Dodajte par antilop čizama za nenadmašan šik izgled. Izgledaćete otmeno i skupo.
AnnaZhuk/gettyimages.com
NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.