Slobi POTREBNA POMOĆ?! Kiji Kockar stigao MISTERIOZNI PAKET!

Izvor: Press, 27.Feb.2020, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobi POTREBNA POMOĆ?! Kiji Kockar stigao MISTERIOZNI PAKET!

Čim se vratila u Srbiju iz Sjedinjenih Američkih Država, Kiju Kockar je na kućnoj adresi dočekalo pismo misterioznog sadržaja, i to od anonimnog pošiljaoca.
Foto:blic
Pevačica je pokazala spomenutu pošiljku u jednoj emisiji, ističući da sve to ima veze sa njenim bivšim suprugom Slobom Radanovićem.
- Na pismu je pisalo: "Hitno!". Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << neću da govorim o čemu se radi. Pismo je predugo. U njemu piše da treba da pomognem Slobodanu - ispričala je Kija za "IDJTV".
Kija Kockar Vesna Lalić • Vesna Lalić / RAS Srbija
- Ne znam od koga je pismo. Ne bih da otkrivam ko se potpisao jer ne znam ni tačno šta sve piše. Ali iz onog malo što sam pročitala shvatila sam da su to oni ljudi koji žele da se nas dvoje pomirimo. Tu se nalaze i informacije o nekim osobama koje ću da iskoristim - dodala je šaljivo Kockareva.
- Sačuvala bih to ipak za sebe jer ne znam da li je to tačno. Ne bih da se bavim time, ali veoma je škakljivo pismo. Spominje se tu i neka treća osoba koja utiče na Slobodana i baca mu crne magije. Majke mi, to piše. Pomoliću se za njega i zapaliti mu sveću.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.