Sledio se kada ga je Janjuš uhvatio na delu!

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledio se kada ga je Janjuš uhvatio na delu!

Oni svojim pričama svakodnevno zasmejavaju gledaoce, a današnja scena će vas dovesti do suza. Naime, oni su ušli u wc, a Zoki je hteo da spali konce koji su mu visili sa odeće.
Janjuš je to shvatio kao bacanje magije, te je odmah skočio.
– Ti hoćeš da me omađijaš?! Nemoj da me lažeš, ajde, pokaži mi končić! Stavio si to prstenje. To nije lek što si poneo – šalio se Janjuš, a Zoki je bio u šoku.
instagram.com/mali_janjus
– Nemoj da me zaj*bavaš! >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Šta je s tobom – govorio je Zoki.
– Ovo od tebe nisam očekivao. Ti hoćeš da nas uništiš. Nemoj Zoki to da nam radiš ovde, strašne sam snove imao sinoć, a pipao si me, masirao si me i spavaš blizu mene. Ja moram ovo na sastanku da spomenem – govorio je Janjuš, a Zoki je naglo promenio raspoloženje i naljutio se na svog druga.
youtube.com/Zadruga Official
Međutim, Marko je želeo da izglade odmah odnos, te mu je prišao i izvinio se.
– Nemoj da se ljutiš na mene, plašim se toga. Izvini, moja greška. Tek sam posle video da hoćeš da zavariš upaljačem naočare. Nećemo više da se svađamo. Nemoj biti tužan više – govorio je Janjušević, a Šumadinac je prihvatio izvinjenje.
– Evo ruke, nismo se ni svađali, nema razloga da mi ne veruješ. Ja nemam razloga da se svađam sa tobom ovde, ali nemoj da pričaš te gluposti. Dogovoreno, super smo sada – rekao je Zoki.




The post Sledio se kada ga je Janjuš uhvatio na delu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

CRNA MAGIJA U ZADRUZI?! Zoki hteo da SPALI KONCE s njegove odeće! Košarkaš se OZBILJNO UPLAŠIO! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 13.Sep.2019, 01:20

Marko Janjušević Janjuš i Zoki Šumadinac postali su bliski prijatelji u Zadruzi 3. Oni svojim pričama svakodnevno zasmejavaju gledaoce, a današnja scena će vas dovesti do suza. Naime, oni su ušli u WC, a Zoki je hteo da spali konce koji su mu visili sa odeće. Janjuš je to shvatio kao bacanje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.