“Slanina je tajna dugovečnosti” – VIDEO

Izvor: BKTV News, 10.Maj.2013, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Slanina je tajna dugovečnosti” – VIDEO

Jedna žena iz Teksasa koja je nedavno napunila 105 godina otkrila je tajnu svoje dugovečnosti, koja će se verovatno mnogima dopasti.
autonome / Flickr.com
Perl Kantrel je za američku mrežu NBC izjavila da je svoj 105. rođendan doživela zahvaljujući slanini.
“Obožavam slaninu, jedem je svaki dan. Ne osećam se staro kao što jesam, to je sve što mogu reći”, rekla je ona.
Perl živi u centralnom Teksasu a kaže da i dalje se aktivno bavi plesom. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Takođe je opisala svoju raskošnu proslavu 105. rođendana, trodnevno slavlje s više od 200 gostiju.
Istini za volju, nauka njene tvrdnje još nije potvrdila.
Stručnjaci Univerziteta u Cirihu sproveli su istraživanje koje je pokazalo da se osobe koje nedovoljno konzumiraju crveno meso, umiru ranije od onih kod kojih to nije slučaj, ali i da previše slanine u ishrani može dovesti do raka debelog creva.

Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.